Uitgeverij Diverti, ondernemen, onderwijs, Ontspanning.

maandag, oktober 16, 2006

Boek over schepen


UitgeverijDiverti heeft een voorinschrijving geopend voor een mooi fotoboek over Rotterdam-Europoort.
Er zijn enkele pagina's van het boek te zien op een speciale website.
Een fotoboek schrijven stelt hoge eisen aan de fotograaf. Alle foto's moeten de juiste kwaliteit hebben om afgedrukt te kunnen woorden. (genoeg pixels per cm2 en de kleuren moeten voldoen aan speciale eisen), In de praktijk blijkt het erg lastig te zijn om de juiste onderschriften bij de juiste foto te houden. Noteer vanaf het begin de datum, de plaats en het onderwerp e.d. van de foto's die je maakt. Geef je digitale foto's een goede omschrijving mee.

woensdag, oktober 11, 2006

www.boek.nl


Een site om naar boeken te zoeken
www.boek.nl
De boeken van Uitgeverij Diverti staan er ook.

dinsdag, oktober 03, 2006

Uitgevers van Diverti Naar Frankfurt

foto, Bosman, Jaap, picture, photo, blog, jjb, Middenmeer, fotoproject, uitgever, Diverti,
De uitgevers van uitgeverij Diverti gaan naar de Buchmesse in Frankfurt. Daar doen we nieuwe ideeen op en ontmoeten we innovatieve uitgevers van over de hele wereld.

maandag, oktober 02, 2006

Voorplaat


Ons nieuwste boek heeft een mooie voorplaat. (© M. Pompe, titel: Conferentie (dialog serie). Het boek is voor stichtingbestuurders, de voorplaat wijst naar een bestuur.

De voorplaat is belangrijk voor een boek. Vooral als een boek in een boekhandel ligt te lonken naar een lezer moet de buitenkant wervend zijn.


Een handboek, een boek voor doeners, mag ook best een mooie voorkant hebben. Maar meer geld uitgeven aan de ontwerper van de voorkant dan aan de auteur van het boek, nee dat klopt niet.

Over mij

Mijn foto
Een van de uitgevers van Uitgeverij Diverti.